Menü
Kosarad

PG bázis 500 ml

PG bázis 500 ml
Új
PG bázis 500 ml
3,290 Ft
Nettó ár: 2,591 Ft
Ár hűségpontokban: 2590
  • Készlet: Készleten
  • Cikkszám: 1010
  • Súly: 100.00g

A csomag futárszolgálatnak történő átadása után 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerül.

A termék adatlapon szereplő képek illusztrációk, a gyártók a csomagoláson változtathatnak. A képek a szebb megjelenés érdekében a termékek gyűjtőcsomagolásairól készűltek.
Minden termék ára 1 db termékre értendő!

Minden általunk forgalmazott termék eredeti, gyári csomagolásban érkezik.

Netto 20000 Ft összértékü vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

PG bázis 500ml

Csomagolás:

  • HDPE-ből készült palack
  • Jelölés vakok és gyengénlátók számára: egyenlő oldalú TRIANGLE, tapintással tapintható
  • Szabályos vagy indukciós zárókupak

Felhasználási területek:

  • emulgeálószer és tartósítószer az élelmiszeriparban
  • élelmiszer-aromák és színezékek előállításához használják
  • alap a hatóanyag végtermékben való eloszlatásához; a gyógyszeriparban
  • a kozmetikai gyártás során emulzió állagát biztosító segédanyag
  • fogkrémgyártásban használják
  • szabályozza a dohány nedvességtartalmát
  • nikotin segédanyag, ízhordozó e-liquidben

A legmagasabb minőségű termék, amely megfelel a vonatkozó szabványoknak (CLP, REACH)

 

Általános információ

Kémiai formulaC3H8O2; CAS: 57-55-6
pH 6,8 (100 g/l H2O, 20°C)
Olvadáspont60°C
Forráspont188,2 °C
Bomlási hőmérséklet>290 °C
Öngyulladási pont 420 °C
Lobbanáspont101 °C
Gőznyomás0,01 mbar (200°C)
Sűrűség1,05 g/ml (200°C)
vízben oldhatóságIgen
Főbb jellemzőkFolyékony, színtelen, sűrű, szagtalan

További információ

A glikol más néven propán-1,2-diol, a dihidroxi-alkoholok (diol) csoportjába tartozó kémiai vegyület . A kozmetikában és a gyógyszeriparban széles körben alkalmazható.

  • higroszkóposság – megköti (megtartja) a vízmolekulákat.
  • hidratáló - alacsony koncentrációban

 

 

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
A böngészési élmény és a weboldal funkcionalitásának javítása érdekében sütiket használunk. Adatvédelmi szabályzat